קידום אתרים בגוגל - An Overview

הערה – ככל שהאתר מכיל יותר דפים, כל הסיכוי שלא נקבל תוצאות מדויקות מהבדיקה הזו. למרות זאת, מדובר באינדיקציה פשוטה וטובה מספיק על מנת לקבל מושג ראשוני.

עוד על זמן שהייה, הבעייתיות במדידה שלו, ופתרונות יצירתיים שיסייעו לכם להבין טוב יותר את התנהגות הגולש באתר.

ברשת הפייסבוק תוכלו למצוא מגוון רחב של שירותים המציעים החלפה או רכישה של קישורים.

בתור אחד שרוכש כל אחד קורסים, אני חייב להגיד שהקורס מפוצץ בחומר, מוסבר מעולה, עם קבוצת וואטסאפ מצויינת ותמיכה מעולה.

כשמקדם אתרים מקבל על עצמו משימת קידום אורגני של אתר, אחת מן הבדיקות החשובות שעליו לבצע הוא בדיקת ההיסטוריה של הדומיין. דומיין בעל היסטוריה בעייתית, הכוללת פריצות, הפצת ספאם ועונשים ידניים שספג ממנוע החיפוש, הוא דומיין שיהיה קשה עד בלתי אפשרי לקדם.

במהלך העבודה השוטפת, תאמצו בוודאי כלים שונים שיסייעו לכם בביצוע מטלות שונות: מחקר מתחרים וביטויי מפתח, מיפוי קישורים, ביצוע אופטימיזציה לדפי האתר, ניהול משימות, בדיקת מיקומים, ניהול הפרופיל של העסק ברשתות חברתיות, ביצוע אוטומציות, עבודה שוטפת והתנהלות יומיומית וכלים שונים להפקת חשבוניות, הזמנות והצעות מחיר.

בואו לעקוב אחרי מיקומים של כל אתר, מכל מקום בעולם, כולל הפרדה בין מיקומי דסקטופ ומובייל, תנועה, תיעוד עבודה ואפילו תוכלו לשלוח ללקוחות שלכם לינק לדשבורד שמתעדכן אונליין!

אבל לפני כן, מה שאני עושה בדרך כלל זה לבדוק את המצב הנוכחי של האתר בגוגל (כלומר איך גוגל מדרג את הביטויים האלו בתוצאות).

לעומת זאת, במקרים בהם הלקוחות הפוטנציאליים נדרשים לתת אמון בבעל המקצוע, להבין שהוא מהווה סמכות בנישה שלו, ושיש בידיו את הידע והכלים המקצועיים כדי לסייע להם, הרי שכתיבה של תוכן מעמיק, גם אם בתדירות נמוכה, יכולה בהחלט לספק את הסחורה.

בניגוד לתהליך קידום ממומן, הרי שבקידום אורגני אין לבעל האתר שליטה על קישורי האתר שיוצגו בדף תוצאות החיפוש, אולם ישנן לא מעט פעולות שיכול בעל האתר לבצע על מנת לעודד את מנוע החיפוש לייצר קישורי אתר כאלה.

בכל אופן, מעבר על המדריכים באתר יועיל לכם בין אם תבחרו להמשיך בקורס website פרונטלי ובין אם לא.

הנה דוגמא לפרופיל אנקורים מושלם לחצי שנה ראשונה של אתר:

לא נרחיב בנושא זה יתר על המידה, אולם נציין כי תהליך קידום אורגני בשנים האחרונות, על פי פרסומים שונים, עושה יותר ויותר שימוש בסיגנלים חברתיים על מנת לאמוד את הסמכות, הרלוונטיות, המומחיות והמקצועיות של בית עסק.

אולם, האתגר האמיתי של מנוע החיפוש הוא להחליט באיזה סדר להציג את תוצאות החיפוש שכבר קיימות באינדקס לגולשים השונים. כיצד יודע, אם כן, מנוע החיפוש איזו מתוצאות החיפוש היא רלוונטית לשאילתא שביצע הגולש?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “קידום אתרים בגוגל - An Overview”

Leave a Reply

Gravatar